Excellent Choice Another Star
"Hobbe"
Född 2010-04-15
Hobbe är vår härliga kille från kennel Excellent Choice i Tyskland. Han har en varm röd färg och mörka ögon och tycker mycket om att bära saker och hoppa höga hopp. Han är på mindre sidan men han kompenserar det med att inbilla sig att han är störst, även om han är mjuk och mycket följsam till sitt sätt. Han har mycket leklust och har gärna dragkamp med diverse föremål, både med människor och andra hundar.

Han är en mycket älskvärd hund som älskar att mysa i knäet. Han trivs och fungerar mycket bra i storstaden, ställer aldrig till bråk och finner sig i alla situationer - oavsett om han befinner sig i folkvimlet på Stockholms centralstation eller om han blir lämnad ensam hemma i ett par timmar. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med hans okomplicerade natur och vill rikta ett stort tack till Kristin och Tomas för förtroendet att låta honom bli vår! Hobbe är far till tre av våra tikar och vi är glada att vi fått möjligheten att bygga vår uppfödning genom honom.

Hobbe har ställts ut litegrann och har några CK och två Reserv-cert, är ögonlyst utan anmärkning senast i september 2014, har samtliga tänder samt är HD-röntgad med grad B. Han bor i norra Stockholm och är tillgänglig till avel för lämpliga tikar. Kontakta terese@copperville.se  för mer information.


Avkommor
DtJCh.VDH & Club
Ch.Excellent Choice Steal The Scene
GB CH
INT CH, NORD CH, SE CH, NO CH, DAN CH Japaro By Design
Degallo The Legend
GB Ch Japaro Song'n Dance
Ch.Excellent Choice Twinkle Star
Ch.Excellent Choice Impish Fire
Kitty Gold ze Shetlandu
Hartly Exceed N Excel
Ch.Louanda Simply Magic
Ch.Rannerdale  The Wizard of OZ
Ch.Louanda Simply The Best
Ch.Charmhill Calender Girl
Hillswick Storm Tempest
Meega Moonlite Amber